Η SmartNetworks διαθέτοντας εμπειρία 15 χρόνων στους τομείς των ασύρματων δικτύων , του internet και των web υπηρεσιών , σας παρέχει υψηλών προδιαγραφών ενσύρματες & ασύρματες (WI-FI) συνδέσεις internet σε ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα στην Κέρκυρα και όχι μόνο . Καλέστε μας σήμερα ώστε να έχετε μια πρώτη ενημέρωση σχετικά με το πώς θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε την υπάρχον δίκτυο σας ή να εγκαταστήσουμε ένα δίκτυο τελευταίων προδιαγραφών για εσάς.
Χρησιμοποιούμε εξοπλισμό καταξιωμένων εταιριών στους χώρους της δικτύωσης και του internet όπως Ubiquiti , Mikrotik, TP-Link , D-Link τα οποία εγκαθίστανται από έμπειρους επαγγελματίες τεχνικούς έτοιμοι να προσαρμόσουν το κάθε σύστημα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Επίσης η SmartNetworks ως αδειοδοτημένος πάροχος internet στην Κέρκυρα από την ΕΕΤΤ ,σας παρέχουμε λύσεις πρόσβασης στο internet που θα καλύψουν ακριβώς τις ανάγκες σας για την τουριστική σεζόν.
Καθ όλη τη διάρκεια λειτουργίας των συστημάτων μας στους χώρους σας , σας παρέχουμε τεχνική υποστήριξη και παρακολούθηση του δικτύου σε επίπεδο 24Χ7. Το δίκτυο σας θα φροντίζεται από εμάς ώστε εσείς να μπορείτε να είστε αφοσιωμένοι στην επιχείρησή σας.

Τι σας παρέχουμε με λίγα λόγια:

  • Δυνατότητα απόκτησης σύνδεσης με το internet μόνο για την διάρκεια της τουριστικής σας περιόδου!
  • Σύνδεση με το internet δίχως συμβόλαια ή άλλες δεσμεύσεις , δίχως την ανάγκη ύπαρξης σταθερής γραμμής ΟΤΕ.
  • Δυνατότητα εγκατάστασης StarLink δορυφορικού internet
  • Ασύρματη σύνδεση 2 ή περισσοτέρων απομακρυσμένων σημείων
  • Δημιουργία σύγχρονων internet Captive Portals (Hotspot)
  • Εγκατάσταση Wi-Fi δικτύου και ολοκληρωμένης διανομής του σήματος στα ενοικιαζόμενα δωμάτια σας ή στην Βίλα σας.
  • Χρήση εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας.
  • Μοναδική απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη! Τα σύγχρονα συστήματα μας , μας δίνουν τη δυνατότητα να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το κάθε σας πρόβλημα , με απομακρυσμένη πρόσβαση , με δυνατότητες όπως: Αλλαγή κωδικού wi-fi ανα πάσα στιγμή , επανεκκίνηση συστημάτων, διάγνωση κομμένων καλωδίων , παρακολούθηση του δικτύου σας για τυχόν κακόβουλες επιθέσείς ή το συχνό φαινόμενο χρήσης λάθος κωδικών από τους πελάτες σας.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 2661049431 ή στο 2661049601 για λεπτομέρειες.